Minimum 15 personer.
Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød & smør
Buffetforslag I
Hvid fisketerrine
m/ spinat & urtecreme
***
Kold kogt laks
m/ rejer & asparges
***
Spansk Seranoskinke
m/ parmesan, oliven & pesto
***
Marinerede grøntsager
***
Barbeque marineret kalkunbryst & langtidsstegt kalvekølle
m/ mix salat, pastasalat & flødekartofler
***
Forskellige oste
m/ kiks & druer
***
Italiensk æbletærte
m/ marengs, frugt & coulis
***
Pris pr. person kr. 268,00
Buffetforslag II
Hjemmerøget mandellaks
m/ salater & citron fløde
***
Marinerede rejer
m/ hvidløg & peber
***
Kold pocheret unghanepaupiette
m/ tomat & gurgamole creme
***
Grøntsagstærter
***
Braiseret Krydderskinke & Rosastegt kalveculotte
m/ mix salat, årstidenssalat & flødekartofler
***
Creme brulé
m/ lakrids & flamberet sukker
***
Frageliteroulade
m/ frugtsalat & coulis
***
Pris pr. person kr. 308,00
Buffetforslag III
Skærising paupiette
m/ laksesouffle & dild
***
Seafoodsalat
m/ røget laks, rejer & krebs
***
Stegt kalvecarpaccio
m/ parmesan, syltet løg & pesto
***
Røget andebryst
m/ svampe, appelsin & peberrodscreme
***
Helstegt Oksefilet & unghanebryst
m/ mix salat, årstidenssalat, broccolisalat, råstegte kartofler & sky sauce
***
Dessertbord
m/ chokoladekage,
honning glaseret pandekager,
macarons med hindbærcreme,
cheesecake med marcarpone,
Bagt nøddetærte
marineret bær med mandler & rørt is
Pris pr. person kr. 388,00
Tapas Buffet
Minimum 25 personer
Til alle tapas serverer vi hjemmebagt brød & smør
Vælg 10 Tapas incl. Hovedretsbuffet pris pr. person kr. 438,00
Tapas forret
Hvidvins dampede blåmusling
m/ urter i julienne
***
Ristet kammusling
m/ syltet rødløg
***
Spansk seranoskinke
m/ frisk høvlet parmesan & pesto
***
Spinat snegl
m/ oliventapanade
***
Kæmpe rejer
m/ tomat salsa
***
Røget tun
m/ kørvelmousseline
***
Humus
m/ oliven
***
Tzatziki
m/ soltørrettomat
***
Røget andebryst
m/ svampe & appelsin
***
Fersk røget laks
m/ crouton & mascarponecreme
***
Kold pocheret unghanebryst
m/ gurgamolecreme
***
Røget tyndsteg
m/ tzatziki & toast melba
***
Kartoffel blinis
m/ laksetatar & citrus fløde
***
Tomatsalat
m/ frisk mozzarella
***
Svampesuppe
m/ skovsvampe & madeira
***
Hummersuppe
m/ cognac & hummerhaler
***
Hovedretsbuffet
Kalvekam, krydderskinke & lammekølle
m/ årstidens salat, broccolisalat, mix salat, flødekartofler,
råstegte kartofler & skysauce
***
Tapas dessert
Frageliteroulade
m/ chokolade & nougat
***
Chokolade marquis
m/ bær
***
Pannacotta
m/ pasionsfrugt
***
Mandelkage
m/ cremefraiche
***
Chokoladekage
m/ nougatcreme
***
Citrontærte
m/ Italiensk marengs
***
Forskellige oste
m/ syltet valnødder
***
Cheesecake
m/ tuiles
***