Hovedretter


Sammensæt 3 retter, Forret – Hovedret – Dessert
og fratræk 10 % af prisen.

Hovedretter

Gl. Estrup Gryde
m/ mørbradbøffer, cocktailpølser, bacon,
champignon & pommes frites eller ris
kr. 160,00

815. Svinekam
m/ ½ æble, rødkål, brunede/hvide kartofler & skysauce
kr. 148,00

816. Gammeldags oksesteg
m/ glaserede løg, grøntsager, hvide kartofler & skysauce
kr. 158,00

817. Rosa stegt kalvetyksteg
m/ kompot, grøntsager, ristet kartofler & skysauce
kr. 158,00

818. Kalvesteg stegt som vildt
m/ ½ æble, waldorfsalat, tyttebær, hvide/brunede kartofler & vildtflødesauce
kr. 158,00

819. Helstegt oksefilet
m/ grill tomat, grøntsager, kartofler & sauce bordelaise
kr. 198,00

820. Goumet kalvefilet
m/ svampe, grøntsager, ristede kartofler & svampesauce
kr. 178,00

821. Helstegt oksemørbrad
m/  svampe, grøntsager, ristede kartofler & rødvinssauce
kr. 238,00

822. Dyreryg 
m/ 1/2 pære, waldorfsalat, tyttebær, brunede/hvide kartofler & vildtflødesauce
kr. 238,00

823. Barbeque marineret kalkunbryst &
langtidsstegt kalvekølle
m/ mix salat, pastasalat & flødekartofler
Kr. 158,00

824 Braiseret Krydderskinke &
Americans oksecuvette
m/ mix salat, årstidenssalat & flødekartofler
Kr. 178,00

825 Helstegt Oksefilet & unghanebryst
m/ mix salat, broccolisalat, pastasalat,
råstegte kartofler & sky sauce
Kr. 198,00